2009. december 6., vasárnap

Démon


Eme aranyos és általunk nagyrabecsült és szeretett kislány rabolta el szeretett fiúnkat ( 36 éves korában)! Igaz nekem ebben a korban már 17 éves fiam volt! Így múlik el a világ dicsősége! Remélem, még nagyon aktív nagypapa leszek!

4 megjegyzés:

Főfüge írta...

Gratulálok!
Remélem a kis unoka min. egy Canon EOS-5D Mark II vázzal a kezében kezdi meg a gügyögést, de aggódom! Kitől fog megtanulni fotózni!:)))
Ha gondolod...

rajli írta...

Nos, ha biztosítod a gépet NEKEM, majd taníthatod fotózni a kis unokámat! :)))) Siess májusig nem sok az idő! Addig sok mosógépet kell rendbe hoznod, hogy összekapard azt a szerény hat-hétszázezret!

Főfüge írta...

El vagy tévedve! Csak vázzal soha nem tanul meg! És a másfél milla az obikért, szerényen? Rendszervaku? Álvány? Szűrők? Ha fiú lesz, lányok az aktokhoz? Lámpák? Fényvetők? És a Lexus, amibe ezt a sok hülyeséget belerakja?
Gondolkodjá már! Már felét meg is vettem! A lányok azok addig nálam lesznek, mert hátha nem fiú lesz!
Hat-hétszázezer!? Kispályás!

rajli írta...

János!
Te, mint hit hű jobb oldali, mersz nagyokat álmodni! Én, mint egyszerű kétkezi munkás csak kicsiket álmodok, és azt is minek ??!!! :)))
Nem rossz a pana fz50 sem! :(((((
A lányok saját termések, persze ez nem von le semmit az értékükből!!! Talán az unokámhoz korban nem stimmelnek! (bár egy tapasztalt csajszitól sokat lehet tanulni) Én egy kislánynak jobban örülnék, mert csak jobban szeretei a nagyfatert! Igaz ebben a vészterhes időben, negyhegy bármilyen nemü egészséges unoka jó lenne.
Előre élvezem, hogy elfogom kényeztetni, szegény szüleik! :))))