2010. január 24., vasárnap

Egy fekete nap


Egy nagyon kedves fotós barátom Főfüge, szerintem miattam ment "illegalitásba"! Sok időbe telt mire rájöttem,de ma bizonyosságot véltem felfedezni. Ti talán nem tudjátok, de a legrégebbi fotós barátom János. Nagyszerűeket dumáltunk, írtunk egymásnak skype-n. Előtte a fotozz.hu-n sokan a mi vélkeménycserénk miatt nézték a képeket. Ebben természetesen János járt elől, de próbáltunk egy kis vidámságot vinni az oldal életébe. Egy-egy értékelésünk szerintem klasszikus is lehetne. János itt belinkelne egypár véleményt, de én ezt nem tudom. :))) Amióta felfüggesztette bloggját gondolkodtam rajta mi késztetthette erre. Megkérdeztem a bloggján, nem válaszolt, (igaz senkinek sem válaszolt) utána írtam neki egy emilt erre sem válaszolt, ez már egy kicsit gyanús volt! Ma végre fenn van a skype-n, de semmilyen kapcsolatteremtésre sem válaszolt. Nos ebből gondolom, hogy én bánthattam meg. Számára mindenképpen fontos személynek kellett lennie. Nos vagyok olyan nagyképű, hogy arra gondolok, én is jelentettem számára annyit, mint Ő nekem!
Így állt össze a kép. Sajnos nem tudom mivel bánthattam meg. Nem tartom magam egy Grál lovagnak, de hazugnak sem, különösen barátaimmal szemben nem. Nagyon sajnálom, hogy akaratomon kívül megbántottam!!! Remélem , hamarosan visszatér a bloggjára, mindannyiunk örömére!!!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

En is remélem, hogy hamarosan vissztér a blogra, mindannyian, akik barátai vagyunk várjuk vissza, azt gondolom bátran írhítom ezt :o) legalábbis én csatlakozom Rajlihoz :o)
Főleg!
Kristina

Huszár Boglárka - Bogart írta...

én is csatlakozom ....
irtam ma a blogomban isss:(
Bogi

Főfüge írta...

Kedves rajli!

Csak azért írok, hogy "leállítsalak!" Mert ennek kapcsán, nagyon veszélyes vizekre eveztél! Ha így folytatod, akkor szép lassan bevallod, hogy...
Meggondoltam! Nem írom le!
Amit csinálsz, az a tipikus Hudák Elvtárs effektus! Ha meg akarod tudni, hogy az mi, akkor sűrgősen szerezd meg a könyvet antikváriumból, vagy hozd ki a könyvtárból!
A címe: MOCSÁR Gábor
KI VÁGTA FEJBE HUDÁK ELVTÁRSAT?

Mindenkinek javaslom!!!

A blogom szüneteltetéséhez semmi közöd, illetve annyi, hogy bevallottad mindenkinek, hogy megbántottál! Majd ezt is kibogozom! Viszont, ha nagyon akarod, abba is belekeverlek!:)))

rajli írta...

Újabban nem értem merre csónakázom! Inkább megyek a könyvtárba.