2010. június 15., kedd

Tanácsot kérek!

Kedves barátaim!
Elhatároztam magam, hogy egy nyomtatót vásárolok, amely alkalmas fotók nyomtatására is. Gondolom ez Nektek nem jelent problémát. Nekem lehetőségeim behatároltak (főleg anyagilag) Az Epson sx 110 nyomtató most 10 200 Ft.-ért kapható az Euronixsban. Várom tanácsaitokat, hogy érdemes-e megvásárolni? Későbbiekben, hogyan alakul a festék patronok ára, illetve elfogadható minőséget tud-e A4-es méretben? Bármilyen egyéb javaslatot szívesen veszek.
Előre is köszönöm : Laci
A Googleban megtaláljátok a paramétereket, valami miatt nem tudok linket beírni

3 megjegyzés:

Gehring János írta...

A magam részéről csak passzolni tudok. Idehaza már jó ideje egyáltalán nem nyomtatok semmit. Mondanám, ha tudnám, hogy mit, de gőzöm sincs. :(

shadow írta...

Sajnos én egyáltalán nem értek a nyomtatókhoz...
De sok sikert!

Mácsai Ferenc írta...

Én jó pár éve vettem egy jó minőségű nyomtatót, akkoriban az arannyal vetekedett az ára. A patron bele méregdrága, ha mindenféle után töltöttet vettem az meg folyt, vagy nem volt színhelyes. 2-3 hét után a festék beszárad. Oda akarok kilyukadni, hogy az én tapasztalatom szerint nem érdemes nyomtatni, inkább nyomtattatni ha csak a saját képeidet akarod papíron látni. Persze az igény határozza meg, de szerintem ha nem kell hetente legalább néhány oldalt nyomtatni, nem érdemes venni. :)