2010. február 25., csütörtök

Kristina csónakja

Még azért vannak hiányosságok! Hiányzik Főfüge és Dzsek Denielsz, persze Kristina is! :))) Persze lehetne egy kicsivel több víz is, de így kevesebb az esély a borulásra, de kicsit hideg van!

5 megjegyzés:

Főfüge írta...

Húzd el a műanyag bidermejjer széket ott lapít a Kristina a csónak orra alatt. Nem is mertem otthagyni a Dzsek Denielszet!:)))

Névtelen írta...

Phu, meghoztam a lapátokat, Dzsek Denielsz kérlek döntsd el ki kezd evezni melletted, mert a fiúk nem tudnak dűlőre jutni ez ügyben :o( mint azt láthatjuk, ha akarjuk, ha nem :o.

Kezdem nézegetni a tófelszínt. Mikor indulunk??

Főleg!
Kristina

Ugye milyen menő járgány ez a csónak :o)?!

Főfüge írta...

Türelem! A rajli, már melegít! Én is, csak én pohárral!

rajli írta...

Dzsek, azt mondta, ha fiúk nem tudnak dönteni, akkor Te maradsz, evezősnek! :))) Ennek szívből örülök, mert nem kell fitnessz bérletre kiadnod feleslegesen a pénztet! János van, vagy százhúsz kiló én a szerény kilencven és egy picivel több, majd az orrba űlök! Ez nagy szerencse számodra, mert kedvedre kisportolhatod magad, de amikor átadod nekünk a Dzseket, mindig belekortyolhatsz! Persze remélem jól bírod, a viskit, mert evezni nem szeretnék! :))))
Bár kitudja állítólag János nagy sportember és még ráadásul úriember is! Igaz a második állításomat sokan kétségbe vonják! :)))

Névtelen írta...

Ahogy a csónakom nézem nem is futná fitt bérletre a ness-ről meg ne is beszéljünk... pedig már elkezdtem nézegetni lelkesen a tófelszínt :o. de minek...
No nem baj most evezek én végülis a saját kis ladikomban üldögélek :o) Ti meg Fiúk már úgyis döntöttetek a Dzsek Denielsz mellett, nincs itt mit tenni.

Főleg!
Kristina