2010. március 10., szerda

Végső búcsú Főfügétől!

A mai napon 13 órakor vettünk végső búcsút szeretet barátomtól Pálfalvi Jánostól. Szülőhelyén, Nagykanizsán lett eltemetve katolikus szertartás keretében. A család gyászában , nagyon sok barát osztozott. Jánosunk tiszteletére a temető fehér ruhába öltözött. A ravalaton Kadris fotóstársnőnk, nagyszerű fotója volt Jánosról. A fotó tökéletesen Jánost mutatja be. A szája szélén enyhe, mosollyal figyelt minket, akik a végső tisztesség megadására jöttünk össze. Meghatott a család mérhetetlen fájdalma, melyet csak az idő enyhíthet. A ravatalozóban elhangzott gyászbeszéd után, csak a fotó maradt. Utolsónak maradtam, hogy elbúcsúzzak drága barátomtól. Egy ideig néztem a fotóját, szinte hallottam hangját "Lacika ne lógasd az orrod, az élet megy tovább, menj csinál a fotókat, és elsőnek nekem mutasd meg!" Persze Ő "könnyen" mondta, az életem már nem lesz ugyanaz. Persze az idő sok mindent enyhít, de a hosszú beszélgetéseinket, semmi sem pótolja. Szerepelt benne, Vadas Ernő, Feles Kristina, Polla, Zsuzsika senkit nem szeretnék megbántani, hogy kihagyom ezért nem is sorolom tovább! Volt egy kis politika (erősen kiábrándult(unk) )belő. A család mindig szóba került. Beszéltünk közös szerelmünkről a kosárlabdáról. Ezek a témák mindig finom csipkelődő stílusban., de egymást soha meg nem bántva. Felhívta figyelmemet számtalan értékes emberre, illetve blogjukra. Mindig figyelmeztett, ha udvariatlanul, nem válaszóltam a nekem írt észrevételekre. Nagyon nem szerette, hogy csak annyit írtam köszönöm szépen XY. Mit tegyek én nem tudok olyan jól fogalmazni és érdekeseket írni, mint Ő! Most is csak csapongok össze-vissza!
Kedves sógora palya, feltett Jánosról egy nagyon jellemző videót. Nem volt alkalmam engedélyt kérni, de remélem meg bocsájtja nekem, hogy én is evvel a vieóval búcsúznék Jánostól!
Isten veled János, emlékedet örökké megőrzöm!
Barátod: Lacika (rajli)
http://www.indavideo.hu/video/PALFALVI_JANOS_EMLEKERE/

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Laci, biztos lehetsz benne, hogy Jánosnak legalább annyira fontos volt a barátságotok, mint Neked! Büszke volt erre a barátságra, ez látszott azon, ahogy beszélt róla :o) mert én is Jánoson ismertem meg a blogodat és Téged :o)))
Egyszer volt szerencsém találkozni Jánossal, az idő egyik felében a családjáról mesélt a másik felében pedig Vadas Ernőről, Rólad, a PS-ről, amit "TERMÉSZETESEN" Ő tanított Neked :o)))) meg arról, hogy fotós sétát szeretne szervezni :o) a "Látó-kör"rel.

Nyugodjék békében.
Kristina

rajli írta...

Köszönöm szépen Kristina! A videót meg tudtad nézni?

Névtelen írta...

... már a Látó-körröl :o) kösziii :o)

rajli írta...

Ilyen volt Ő!
Neked nem kell bemutatni!
Laci

Névtelen írta...

:o)

Emese írta...

Hiányzik...

rajli írta...

Nagyon:)))
Most éppen skypon beszélgetnék éjfélig!